Forside    Nyheder    Profil    Det skaber vi    Security   Kontakt     

Language

 

Mahilums Nyheder

I hovedbilledet til højre kan De følge med i nyheder fra Mahilum.

Ønsker De at komme tilbage til oversigten skal De bare trykke på "Pil til venstre" øverst eller trykke på "Nyheder" i menuen.

 

Mahilums Nyhedsoversigt
 

Maj 2012
NY BEKENDTGØRELSE OM SIKRING AF HAVNEFACILITETER
Kystdirektoratet har udgivet bekendtgørelse 414 om sikring af havnefaciliteter. Pr. 18. maj er den gældende og erstatter således bekendtgørelse 895.

Maj 2012
KURSER FOR 2. HALVÅR 2012
Der er nu opsat datoer for CSO samt for PFSO kurser for første halvdel af 2012.

Januar 2012
KURSER FOR 1. HALVÅR 2012
Der er nu opsat datoer for CSO/SSO samt for PFSO kurser for første halvdel af 2012.

November 2011
NY ADMINISTRATIONSARDRESSE
MAHILUM flytter pr. 1. november til Stejlgårdsparken 36 i Bramming. Vores besøgsadresse er fortsat Havdigevej 7 i Esbjerg.

Juli 2011
NY BESØGSARDRESSE
MAHILUM flytter pr. 1. august 2011 sine konsulentaktiviteter til nye lokaler på Havdigevej 7 i Esbjerg. Her vil vi dele kontor med vores samarbejdspartnert NT Offshore. Dette giver os bedre arbejdsforhold og samarbejdsforhold, samt ikke mindst bedre forhold til møder m.v.

Juli 2011
ANERKENDT SIKRINGSKONSULENT
Anvendelsen af begrebet RSO udgår af maritim sikring af danske havne. Fremadrettet anvender Kystdirektoratet betegnelsen ANERKENDT SIKRINGSKONSULENT. MAHILUM er fortsat omfattet af Kystdirektoratets inspektionsregime og betegnes som ANERKENDT SIKRINGSKONSULENT.
læs videre her...

Juli 2011
FERIELUKKET
Kontoret er ferielukket i uge 27 og uge 28. Således besvares der ikke opkald eller mails i disse uger. Eksisterende kunder kan ved særlige behov anvende vores vagttelefon. 

Juli 2011
ÅBNE SECURITY KURSER
Der er nu opsat datoer for CSO/SSO samt PFSO kurser for 2. halvår 2011.

Oktober 2010
Åbne security kurser
Der er nu opsat datoer for CSO/SSO samt PFSO kurser for 1. halvår 2011.

Januar 2010
Vedr. PFSO kurset i april
Vi havde lige glemt påsken..... og derfor ved en fejl planlagt PFSO kurset i april med start 2. påskedag, hvilket vores gode kunder har gjort os opmærkoms på. Derfor har vi ændret til ny kursusdato, så PFSO kurset i april afvikles d. 12. - 13. april 2010.

Oktober 2009
Åbne security kurser 2010
Der er nu opsat datoer for CSO/SSO samt PFSO kurser for 1. halvår 2010.

Marts 2009
PFSO kursus i maj
Vi gør opmærksom på, at vi har ændret datoen for PFSO kurset i maj måned, således det afvikles én uge tidligere. Datoen er derfor nu 4. - 5. maj 2009.

Januar 2009
Åbne security kurser
Åbne security kurser for 2009 er nu klargjort og opsat på hjemmesiden til booking.

Juli 2008
Nyt kursussted for PFSO og CSO kurser
Da vi erfaringsmæssigt ved, at der ofte er rift om overnatningerne på landets gode konferencecentre, så vil vi her gøre opmærksom på, at vi har skiftet kursussted. Vær dog altid opmærksom på angivelse af sted i vores kursusbeskrivelser. Indtil videre vil vi anvende Hotel Comwell i Kolding. Dette matcher deltagernes ønsker om at komme ind til byen. Comwell Kolding er valgt på baggrund af sin høje standard, sin centrale beliggenhed og kort afstand til banegård.
 

Juni 2008
Nyt PFSO kursus
Med baggrund i mange forespørgsler har vi opslået et nyt PFSO kurser, der afvikles i dagene 17. - 18. september på hotel Comwell i Kolding. Kurset er målrettet såvel sikringsansvarlige af enkelte havnefaciliteter (PFSO) samt overordnede sikringsansvarlige for hele havnen (PSO). Du kan læse om PFSO kurset ved at klikke på følgende link.
klikke her...
 

Maj 2008
Mahilum Security Kurser
PFSO kurser afvikles nu over 2 dage med Kystdirektoratets accept. Prisen er ligeledes justeret ned svarende til de to dages forløb. Du kan læse om PFSO kurset ved at klikke på følgende link.
klikke her...
 

November 2007
Mahilum Security
Vi har udsendt en pamplet med vores kursusudbud inden for maritim sikring. Den kan ligeledes læses eller hentes her som pdf-fil.
hent den ved at klikke her...
 

September 2007
Mahilum Security
Der er nu kalender sat en række kurser inden for maritim sikring for året 2008. Det drejer sig om følgende kurser:    
       


 
CSO - Company Security Officer:
  • 14. - 16. januar 2008
  • 5. - 7. maj 2008
  • 15. - 17. september 2008
SSO - Ship Security Officer:
  • 8. - 9. maj 2008
  • 18. - 19. september 2008
PFSO - Port Facility  Security Officer:
  • 17. - 19. januar 2008
  • 7. - 9. april 2008
  • 3. - 5. november 2008
 

Du kan læse flere informationer under Security  læs videre her...
 

Januar 2007
Mahilum Security
P
å hjemmesiden fremgår der nu en præsentation af en del af de serviceydelser Mahilum kan levere inden for security området. Mahilum besidder en af de bredeste og mest komplette kompetencer på området.  læs videre her...
 
Januar 2007
Mahilum godkendes som Recognised Security Organisation
På baggrund af Jens Christian Madsens, Mahilums stifter og ejers, særlige store erfaring og kompetence med en lang række opgaver inden for terror forebyggelse og terror beredskab er Mahilum nu godkendt af de danske myndigheder som Recognized Security Organisation.  læs videre her...
 
Januar 2007
Åbne kurser 2007
Så er der opsat en lang række åbne kurser for 2007. Du finder dem her på hjemmesiden. På hjemmesiden vil nye kurser og eventuelle flere forløb komme til at fremgå under det respektive kursus.
 
Maj 2006
Åbne kurser 2. halvår 2006
Så er der opsat en lang række åbne kurser for andet halvår af 2006. Du finder dem her på hjemmesiden. Som åbent kursus kan vi nu tilbyde kursus i "Team Samarbejde" som henvender sig til alle, der er interesseret i elementær viden og feedback på teamsamarbejdet. Da der er tale om et åbent kursus er fokus rettet mod forståelse og viden i at opnå et effektiv team samarbejde og ikke så meget teamet, da dette jo kun eksistere under kurset. Deltagerne vil dog modtage feedback i forhold til deres rolle og deltagelse i dette "nye team".
 
Maj 2006
Autorisations værktøjer
Mahilum anvender ofte i forbindelse med kurser i bl.a. Leder Udvikling, Personlig Udvikling, Team Udvikling og Team Building samt i forskellige rådgivningsforløb forskellige psykologiske testværktøjer. Disse værktøjer anvendes bl.a. til afklaring og ikke mindst som dialog skabende redskaber, hvormed man kan opnå indsigt og forståelse for egne og andres foretrukne adfærd og kompetencer. Få en kort introduktion til disse og andre redskaber, som Mahilum er autoriseret i at bruge. læs videre her...
 
December 2005
Åbne kurser 2006
Så er der opsat en lang række åbne kurser for første halvår af 2006. Du finder dem her på hjemmesiden. Vi vil først i det nye år tilbyde yderligere kurser inden for vores kompetenceområder. Så der er noget at se frem til. Ligeledes vil vi præsentere en række meget interessante og utrolig varieret serie af forløb i Team Building og Team Udvikling. Glæd dig.
Mahilum ønsker dig en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.
 
Oktober 2005
Førstehjælpskurser gøres tilgængelig som åbne kurser
At forebygge ulykker er naturligvis det vigtigste i en virksomhed for at opnå en høj sikkerhedskultur og i bestræbelserne på, at få bragt antallet af uheld og ulykker så tæt på NUL som muligt. Men en høj sikkerhedskultur fordre også, at man er forberedt når ulykken alligevel måtte ske. At man er i stand til at stoppe og begrænse ulykkens fortsatte udvikling. Det kræver at virksomheden og dens medarbejdere har et effektivt implementeret og afprøvet beredskab, samt de nødvendige kompetencer. En af disse kompetencer er, at alle er i stand til at yde en korrekt og effektiv førstehjælp. Det kræver træning, øvelse og løbende repetition. Derfor har vi foreløbig sat førstehjælpskurser op som åbne kurser og vil senere udbyde andre relevante forløb.
 
September 2005
Mahilum har nu lanceret et antal åbne kurser
Til stor glæde for private samt enkeltpersoner i virksomheder har vi lanceret et antal åbne kurser, således at man som deltager ikke er afhængig af, at virksomheden har folk nok til et lukket forløb. De åbne kurser er mere generelle et virksomhedstilpasset forløb, men udmærker sig til gengæld ved en bredere erfaringsudveksling med udefrakommende input - og så selvfølgelig ved, at man som enkeltperson eller privatist er mere fritstillet i sit kursusvalg.
 
Juni 2005
Mahilum er i luften med sin hjemmeside
Så er vores dansksprogede del af hjemmesiden offentliggjort. Vi har bestræbt os på, at gøre den informativ og overskueligt at finde rundt på. Det er vores hensigt, at hjemmesiden løbende udvikles og tilpasses, således den altid er ajour med de aktiviteter Mahilum står for. Næste etape er at færdiggøre den engelsksprogede udgave af hjemmesiden. Den forventes færdig medio september.

MAHILUM ▪ Stejlgaardsparken 36 ▪ 6740 Bramming ▪ Denmark
▪ phone: +45 76 1000 74 ▪ CVR/SE nr. 28 16 22 94 ▪